Kentucky

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Kentucky

Некретнине за продају у Кентуцки

Кентаки је држава на југоистоку Сједињених Држава, са Франкфуртом као главним градом, на северу граничи са Охајо, Илиноис и Индијана, на југу са Тенесијем, на истоку Вирџиније и на западу је мокар од Мисурија и источно од планинског масива Аппалацхиан. Највећи град у држави, Лоуисвилле, домаћин је Кентуцки Дербија, познате коњске утрке одржане у Цхурцхилл Довнсу.

Тражите некретнину за продају у Кентуцкију и желите информације о тржишту некретнина?

Морате знати да након рекордне 2017. године, Кентуцки тржиште некретнина наставило је снажну продају и повећати вриједности у јануару.

 Укупна продаја некретнина за продају у Кентакију у јануару била је друга по величини икад забележена у јануару. Иако је продаја у дому благо опала у првом мјесецу године, активност је још увијек јака у многим дијеловима државе и налази се на повијесним врхунцима, упркос смањеним нивоима залиха. Ове године требало би да се настави добро кретање на тржишту и да ће се још више повећати ако се повећа број расположивих кућа за продају, посебно кроз нову изградњу.

 Просечне цене некретнина продатих широм Кентуцкија повећале су се за 4,6% у јануару, што је резултирало највишом просјечном цијеном.

 Потпуни недостатак стамбеног простора и његов утицај на више цијене некретнина промијенили су продајну активност у већем дијелу Сједињених Држава прошлог мјесеца. Иако је добра вест да је промет купаца још јачи него почетком прошле године, продаја на националном нивоу није пратила курс и остала далеко иза прошлог јануара. Јасно је да превелики број тржишта сада постаје све мање приступачан и да су у очајничкој потреби за новим залихама како би ублажили убрзани раст цијена.

 У Кентакију, међутим, приступачност је мање проблематична него у многим деловима земље. У три највећа метрополитанска подручја, Лоуисвилле, Лекингтон и сјеверни Кентуцки, просјечне цијене кућа су још увијек биле 30-35% ниже од Сједињених Држава у цјелини.

Тржиште некретнина за продају у Кентакију ће постати конкурентније с промјенама времена, купци настављају да траже некретнину за продају у Кентакију, а обећање о вишим каматним стопама остаје на хоризонту. Ко планира да купи некретнину за продају у Кентуцки-у овог пролећа ускоро би требао добити хипотеку, и обрнуто, продавци који ће цитирати свој дом у прољетним или љетним мјесецима требали би почети припреме сада, како би били спремни за полазак када дође тренутак листинг. Пошто је економија у доброј форми, предвиђам да ће имовина у Кентуцки-ју наставити постојаним темпом током цијеле године.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 9538

Prodaja Пољопривредно земљиште, Kentucky, Adair County, Frankfort, Frankfort

45,054,835.30RSD
Prodaja
Пољопривредно земљиште

165921113 m²
40 + хектара земљишта са многим великим храстова и
Cod. 6380

Prodaja Сеоска кућа, Kentucky, Allen County, Muldraugh, 203 Basham Court

6,201,095.61RSD
Prodaja
Сеоска кућа

1242 m²
203 Басхам суда Мулдраугх, КИ 40155
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB